Sport

KOŠARKA – PRIJATELJSKI KOŠARKAŠKI SUSRET PRIMORJA I LEOTARA

U prijateljskom košarkaškom susretu juniora između KK „Primorje“ iz Herceg Novog i KK „Leotar“ iz Trebinja, koji je odigran u Sportskom centru Igalo, slavili su gosti. Košarkaši Leotara, u susretu koji je poslužio trenerima da daju priliku svim igračima, ostvarili su pobjedu rezultatom 80-70.

Trener gostiju Miro Vukoja bio je zadovoljan nakon susreta, uz želju da se ova saradnja nastavi i proširi na još neke klubove iz okruženja.

-Zahvaljujemo se domaćinu na srdačnom prijemu. Utakmica je poslužila da vidimo na kom smo nivou igre. Ovo je bio duel dvije ravnopravne ekipe i ja sam dao priliku svim igračima. Naša je želja da se ova saradnja nastavi i proširi na klubove iz regiona. Ova selekcija već naredne godine nastupa samostalno u takmičenju u okviru KS BiH i do tada moramo mnogo da radimo da ispravimo nedotatke. radujemo se ponovnom susretu, poručuje Vukoja.

I trener domaćina Kosta Papović sličnog je mišljenja.

-Ovo je prva utakmica u nizu protiv odlične ekipe iz Trebinja. Mi ove godine igramo juniorski Super ligu, gdje se ovi mladi igrači kale i igraju protiv dvije i tri godine starijih drugara. U našem sastavu mnoštvo je talentovanih igrača, koji prilike dobijaju kros kadetska i juniorska takmičenja, ali i kroz minute u prvoj ekipi. I naša je želja da se razvija regionalna košrka i da sarađujemo sa ekipama iz okruženja, poručuje Papović.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com