Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Sport

KOŠARKA – PIONIRKE PRIMORJA BRILJANTNOM IGROM DO POBJEDE

Košarkašice ŽKK “Primorje” ostvarile su pobjedu u trećem kolu pionirske lige. Primorke su u Podgorici savladale ekipu ŽKK “Mega basket” rezultatom 63:24 po četvrtinama 28:3, 15:2, 8:7, 12:12). Izabranice Dragana Prge su maestralno otvorile meč i ubjedljiv trijumf najavile već nakon prvih deset minuta, kada je rezultat glasio 28:3.  Do kraja susreta razlika se konstantno uvećavala, do konačnih plus 39, iako je prva petorka nakon osmog minuta vraćena na klupu. Ova utakmica je bila idealna prilika, da trener Prga pruži šansu mlađim igračicama.

– Liga je duga,  i svaki minut koji mlada igračica provede u igri je dragocjen i od koristi za ekipu, rekao je strateg Primorki nakon susreta.

Na utakmici su briljirale Ivana Ječmenić, koja je postigla 16 koševa i Jovana Kojčinović sa postignutih 13 poena, koje su odličnom igrom pod obručima najavile sjajnu košarkašku budućnost. Na terenu su ih pratile Jelena Bulajić sa 10,  Jovana Savkovic 8, Bojana Radnjić 7, Kristina Samardžić 3, Jovana Svrkota 2, Iva Jevtović 2 i Jelena Radosavljević sa 2 poena, a doprinos pobjedi dale su i Kalina Samardžić, Iva Jevtović, Dora Simona Popržan, Jovana Radosavljević, Tijana Tatalović i Sara Đurović.

U četvrtom kolu Primorke  gostuju ekipi ŽKK “Pro basket” iz Tivta.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com