Sport

KOŠARKA – MIJUŠKOVIĆ U RUMUNIJI, MILJANIĆ U SLOVAČKOJ, TMUŠIĆ NA KOSOVU

Raša Mijušković, dugogodišnji sportski direktor košarkaškog kluba „ABS Primorje“ Herceg Novi, od juče je i zvanično  tim menadžer  i koordinator svih mlađih selekcija novog rumunskog prvoligaša, košarkaškog kluba „Baia Mare“.

– Srećan sam što ću raditi u klubu sa vrhunskim trenerom Slađanom Ivićem. Sa BCM „Olimpic Baia Mare“ sam dogovorio saradnju na jednu sezonu, sa mogućnošću produženja, u zavisnosti od rezultata. Cilj za ovu sezonu je opstanak ekipe u prvoj diviziji i rad sa mladim kategorijama.

Novljanin Slobodan Miljanić potpisao je jednogodišnji ugovor sa slovačkim prvakom „Prievidža“.[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/09/12_spo_slobo.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

 

Slobodan iza sebe ima odličnu sezonu u švajcarskom „Olimpiku“ iz  Friburga,  sa kojim je osvojio Kup, Liga kup i nacionalni šampionat, prosječno postižući 11.5 poena uz 4.6 skokova po meču.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/09/IMG_6267.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

Još jedan novski košarkaš je promjenio klub. Mikaile Tmušić, bivši igrač „ABS Primorja“ i „Lovćena“ sa Cetinja pojačao je redove „Baškimija“ sa Kosova, čiji je trener Dragan Prle Radović.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com