DruštvoKultura

KONKURS MATICE CRNOGORSKE ZA UČENIKE OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA: POVODOM 21. MAJA – TEMA “DOMOVINA”

Hercegnovski ogranak Matice crnogorske  povodom Dana nezavisnosti Crne Gore, 21. maja, i ove godine raspisuje konkurs  za učenike osnovnih i srednjih i učenike Muzičke škole, svih odsjeka, a na temu  “Domovina”.

Rok za dostavljanje literarnih, proznih i poetskih kao  i likovnih radova,  od crteža i  akvarela do tempere, reljefa, skulpture je 6. maj 2019. do 16 sati. Rezultati će biti objavljeni i dostavljeni školama u srijedu, 15. maja u 12 sati. Radove je moguće dostaviti lično ili poštom, a uz njih  potrebno je  navesti naziv  škole, ime i prezime učenika, razred, ime i prezime mentora.

Učenici  Muzičke škole učestvovaće na konkursu  izvodeći dvije kompozicije različitog karaktera, a i oni imaju obavezu i da dostave uz lične i podatke o školi i  mentoru kao i   tačan naziv kompozicija i kompozitora. Učenici Muzičke škole nastupiće u prostorijama ogranka Matice crnogorske u Njegoševoj ulici u subotu, 11. maja u 12 sati. Ocjene tih nastupa i rezultati nadmetanja biće objavljeni i dostavljeni školi u ponedjeljak, 13. maja, u 12 sati.

Adresa  na koju treba poslati radove  je:  Matica crnogorska  – ogranak Herceg Novi, Njegoševa 46 Herceg Novi. Adresa elektronske pošte je: matica.hercegnovi@gmail.com .

Proglašenje najuspješnijih učesnika uz dodjelu zahvalnica i nagrada biće priređeno u subotu, 18. maja, u 12 sati  u prostorijama Matice crnogorske.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com