Društvo

KOMUNALNO STAMBENO:UREĐENJE ČIPOVINE I PUTNOG POJASA PREMA VRBANJU

Zaposleni u Komunalno – stambenom preduzeću intezivirali su aktivnosti na uređenju javnih površina u zaleđu Herceg Novog.
Na izletištu Čipovina na Podima radnici Sektora za održavanje zelenila obavljaju krčenje šume, košenje, grabuljanje i odvoženje zelenog otpada. Obavljaju košenje površina uz pristupni put, oko crkve i stadiona, kao i plato ispred stadiona. Pripremaju ovo kultno izletište Novljana na Podima za fudbalski turnir ,dok će za Prvomajski uranak ponoviti aktivnosti, kazala nam je direktorica Komunalno – stambenog preduzeća Jasmina Konjević:
– Ekipe održavanja zelenih površina uklanjanjaju dva, u nevremenu oštećena čempresa, u porti Crkve na Podima ,koji prijete da oštete nadgrobne spomenike. Imali smo veću intervenciju na raščišćavanju putnog pojasa od raskrsnice puta Meljine – Petijevići prema Vrbanju. Radilo se detaljnije čišćenje putnog pojasa u širini dva metra u pripremi za, kako je najavljeno iz Opštine, proširenje pojedinih zona puta prema Vrbanju .Rađene su popravke kamenih suvomeđa,koje su u funkciji potpornih zidova puta. Ekipe završavaju popravke suvomeđa na Mokrinama, kazala je Jasmina Konjević.
Prema njenim riječima putna sekcija krenila je sa košenjem putnog pojasa u Kamenarima. Uskoro će biti pokošene površine prema Crkvi Svete Neđelje. Nastaviće aktivnosti na uređenju i košenju kroz druga naselja prema gradu.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com