Društvo

KOMUNALNO-STAMBENO: NOVE KLUPE DUŽ STEPENIŠTA OD KANLI KULE DO ŠKVERA

Zaposleni u Sektoru za održavanje lokalnih puteva Komunalno-stambenog preduzeća su postavili klupe  duž Stepeništa od Kanli kule do Škvera. Klupe su postavljene na podestima stepeništa Sima Matavulja i 28.Oktobra, po nalogu Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i zaštitu životne sredine,kazao nam  Branko Mitrović, iz Komunalno-stambenog preduzeća Herceg Novi:

-U okviru brojnih poslova, koje obavlja Komunalno – stambeno preduzeće je održavanje klupa na stepeništima i parkovima. Ovih dana su postavljene četiri klupe  na stepeništima  Sima Matavulja  i 28.

Oktobra. Klupe je  nabavila Opština,  a njihovu ugradnju su obavili zaposleni u Sektoru održavanja puteva, naveo je Mitrović.

-Lome se postojeće klupe  u kontinuitetu,  zamijenjuju se ,uglavnom, letve koje uništavaju vandali.  Na par stotina klupa  na području Opštine Herceg Novi, evidentna je pojava vandalizma. Štete su velike nastale devastacijom komunalne infrastrukture, što plaća lokalna uprava, odnosno, građani – poreski obveznici.

Takođe, su radnici Sektora za održavanje lokalnih puteva Komunalno – stambenog doo, u okviru  održavanja horizontalnih barijera popravili metalne okvire , koji su  polomljeni ili iskrivljeni na više lokacija, uz glavne saobraćajnice u gradu.  Sanirali  su suvomeđu pored Repajskog potoka, na početku Balkanske ulice u Zelenici. Sanirana suvomeđa je u dužini sedam  i visini od  dva i po metra.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com