Društvo

KOMUNALNO-STAMBENO: JAK VJETAR OBORIO BAGREM NA MAGISTRALU, EKIPE I NA LUŠTICI

Jak vjetar, koji je duvao tokom noći i do 80 km na sat, nije prouzrokovao veće posljedice na području Opštine Herceg Novi. Zaposleni u Komunalno – stambenom preduzeću su odmah reagovali, uklonili su stablo bagrema koje je oboreno uz treću traku na magistrali u Meljinama.

Prije dva dana uklonili su i drvo, koje se usljed jake kiše, obrušilo preko puta sportskog igrališta na Savini. Nisu zabilježene veće posljedice zbog kiše i vjetra u posljednja dva dana, potvrdila nam je direktorica Komunalno – stambenog preduzeća Jasmina Konjević.

Uoči tradicionalnog okupljanja građana za Vidovdan, 28. juna, zaposleni u sektoru za održavanje lokalnih puteva Komunalno – stambenog preduzeća, okosili su površine oko crkve Lazarica na Vidovom vrhu, na oko 750 metara nadmorske visine, kao i put u donjim Mokrinama.

Ekipe sektora održavanja lokalnih puteva,  angažovane su na košenju u putnom pojasu na Luštici. Uklanjaju i grane koje su se nadvile iznad puta. Prvog dana je okošen putni pojas između sela Begovići i Donji Klinci u dužini od osam kilometara. Akcija će biti nastavljena u narednom periodu.

Radnici Sektora za održavanje javne rasvjete Komunalno stambenog, u saradnji sa MZ Luštica, produžili su trasu javne rasvjete u dužini od 950 metara. Na betonskim stubovima montirane su 22 lampe. Radovi su izvedeni u selima: Mrkovi, Tići i Večerići.

Prethodno je u selima Gornji i Donji Klinci i Mirište zamjenjeno više sijalica, a u Marovićima su upravljački ormar i dovodi prebačeni na betonski stub, prenosi portal komunalnostambeno.me.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com