Društvo

KOMUNALNO STAMBENO DOO: POPRAVLJENA RASVJETA NA RIVIJERI I DRUGIM DIJELOVIMA GRADA

Zaposleni u Sektoru za održavanje javne rasvjete, Komunalno Stambenog preduzeća  popravili su javnu rasvjetu na priobalnom putu u Đenovićima, od ugostiteljskog objekta „Bambi“ prema Kumboru. Problemi u funkcionisanju javne rasvjete  nastali su usljed pregorijevanja provodnika na kontaktoru, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Radnici u Sektoru za održavanje javne rasvjete obavili su sanaciju dva nakrivljena rasvjetna stuba u Drenoviku, koji su  oštećeni prilikom  udara automobila. U saradnji sa  zaposlenima u sektoru lokalnih puteva obavili  su sanaciju rasvjete u ulici Put partizanskih majki. Zamjenjeni su provodnik i zaštitno crijevo koji su bili u prekidu. Prethodno su putari iskopali kanal u dužini od 50 metara, od čega 36 m u betonskoj podlozi. Sanacija ove rasvjete je posebno važna zbog neposredne blizine Osnovne škole i Dječjeg vrtića.  Služba za mašinbravarske poslove obavila je popravku stuba, poslije skretanja sa magistrale ka „Papagaju“.

Zbog prekida kabla  na priobalnom putu u Đenovićima prije  nekoliko dana rasvjeta nije  funkcionisala. Nakon izrade kablovske spojnice,  u pogon  je ponovo  pušteno 12 svjetiljki u pravcu Baošića.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com