DruštvoIzdvojenoUncategorized

KOMUNALNA POLICIJA ZAUSTAVILA RADOVE NA AUTOBUSKOJ STANICI

Nove radove koji su  na  glavnoj autobuskoj stanici u Herceg Novom  započeli 7. decembra a odnose se na postavljanje   metalne konstrukcije –  nadsteršnice, komunalna policija je zaustavila  jer izvođač nema dozvolu. —–Izdato je rješenje da se konstrukcija ukloni jer je postavljena bez saglasnosti nadležnog organa. Uprkos tom rješenju radovi su nastavljeni danas a komunalna policija ih je  ponovo obustavila uz podnošenje prekršajne prijave, rekla nam je Marija Andrić, načelnica hercegnovske Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora.

Podsjetićemo, glavna autobuska stanica u Herceg Novom  funkcioniše u okviru privatnog preduzeća „D Station“ iz Podgorice. Novi vlasnik  je  nakon što je objekat preuzeo od  ,,Vektra Boke’’ krenuo u adaptaciju i uređenje a najavio i brojna druga ulaganja u prateće sadržaje, kako bi prostor bio valorizovan a nivo usluga poboljšan.

Sudeći po negodovanju  mještana još od kada je autobuska ograđena metalnom odgradom,za koju takođe nema odobrenja,  ali i po  problemima na koje su ukazivali putnici i autoprevoznici za sada se u tome nije uspjelo.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com