Sport

KK PRIMORJE – PRVI ZVANIČNI UGOVORI ZA MALIŠANE

Nakon reorganizacije u KK Primorje pažnju posvećuju i mlađim kategorijama. U subotu je, u prisustvu roditelja i sportskog direktora „Primorja“ Raša Mijuškovića, prve zvanične, amaterske ugovore KSCG za novsko Primorje potpisalo 14 mladih Zeleničana i jedna Zeleničanka.

Većini mališana košarka nije strana, trenirali su u Zelenici pod rukovodstvom Ilije Kovačevića Kove koji će i u nastavku obavljati trenerski posao. Podsjećamo, Kovačević je ranije bio trener mlađih selekcija, prvo „Mediterana“ iz našeg grada, a potom i „Primorja“.

Najmlađi mali košarkaš je Andrej Cerbicki koji je 2010. godište, dok je u ovoj grupi najstariji jedanaestogodišnji Đuro Seferović. Jedina djevojka u njihovim redovima je Mateja Putica. Selekcija najmlađih KK Primorje bogatija je za četiri igrača 2007. godište, osmoro su 2008., dvoje 2009., a jedan dječak je 2010. godište.

Prvu registraciju za KK Primorje potpisali su Petar Kovačević, Todor Kovačević, Petar Maslan, Ognjen Perović, Matija Marić, Vuk Aporac, Ivan Medenica, Andrej Šofranac, Mihailo Pušara, Andrija Jablan, Đuro Seferović, Jovan Nakićenović, Andrej Cerbicki, Mateja Putica, Filip Milović.

Čestitamo malim košarkašima i želimo uspjeh!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com