IzdvojenoTurizam

KARAVAN MIMOZE DANAS U ZRENJANINU I U BEOGRADU – PLIJENI VEDRINOM, OSVAJA SRDAČNOŠĆU!

Defileu u Zrenjaninu  kao i u Beču, Vrbasu i Novom Sadu, prethodio je sastanak predstavnika dva grada u Gradskoj upravi Zrenjanina.
Potpredsjednik  hercegnovske Opštine  Miloš Konjević  plaketu 50. Praznika mimoze  uručio je predstavnicima  Zrenjanina kao  znak zahvalnosti za podršku organzaciji Karavana mimoze. Konjević je predstavio program  ovogodišnjeg festivala i  pozvao građane Zrenjanina i Vojvodine da budu gosti Herceg Novog.
Zamjenica skretara Skupštine Grada Zrenjanina Svetlana Grujić, u ime Gradonačelnika  je primila ploaketu  i kako je rekla zahvalila  “na časti da Zrenjanin bude jedan od gradova koje će posjetiti ovaj međunarodni Karavan i tako najaviti Praznik mimoze”.
Direktor TO Zrenjanin Zoran Ljubotina izrazio je zadovljstvo što se nakon 30 godina Praznik mimoze vratio u  ovaj grad i donio duh Jadrana, juga i miris mimoze, što Zrenjanincima  mnogo znači. Kazao je  i da je događaj ovog tipa rijetkost u Vojvodini, te da je pravi način da se Herceg Novi preporuči građanima  regiona.
Nakon defilea u Zrenjaninu Karavan nastavlja put prema Beogradu.
Programom planiranim u ovom gradu biće završena prva od tri promotivne turneje planirane u susret jubilarnoj novskoj cvjetnoj  fešti.
Naredna odredišta  Karavana mimoze su  Višegrad, Zlatibor, Bijeljina, Banja Luka i  Slovenija.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com