DRUŠTVO

KARAVAN MIMOZE DANAS OTPUTOVAO U SLOVENIJU

Karavan 50. Praznika mimoze danas je otputovao na poslednju ovogodišnju promociju u susret jubilarnoj manifestaciji. U Sloveniji  će posjetiti Novo Mesto, Kranj i Ljubljanu.

Sutra će Gradska muzika, mažoretke, trombonjeri, maškare i alegorijska kola prodefilovati kroz Novo Mesto u 12 sati, a u Kranju će se predstaviti u 17 časova.

-Radujemo se što ćemo se sresti sa  prijateljima i kolegama iz pobratimskih gradova i prije 3. marta kada će biti naši gosti u Herceg Novom –  rekla je kapelnica Gradske muzike Valentina Kulinović.

U srijedu, 30. januara karavan će posjetiti Ljubljanu. Defilei su predviđeni na Sajmu turizma u 10 i 30 gdje će biti štand TO Herceg Novi i na glavnom gradskom trgu u 12 časova.

-Na inicijativu domaćina u toku prijepodneva proći ćemo kroz dvorane gdje se održava Sajam turizma u Ljubljani. Nakon toga slijedi ulični performans, odnosno defile na glavnom gradskom trgu. Po povratku nas očekuje  otvaranje jubilarnog 50. Praznika mimoze – objasnila je Kulinović.

Mimozin karavan  ove godine je imao tri kruga promocije. Jubilarni 50.  Praznik mimoze je predstavljen u  Beču, Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Vrbasu, Višegradu, Zlatiboru, Bijeljini i Podgorici. Za 31. januar predviđena je konferencija za novinare, a u petak, 1. februara u Igalu, manifestaciju će zvanično otvoriti najveća balkanska pop zvijezda Zdravko Čolić.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com