DruštvoIzdvojeno

KAO NEKADA – MASKENBAL U BIJELOJ!

Poslije niza godina na Prazniku mimoze je ponovo organizovan maskenbal u Bijeloj. U hotelu “Park”  zaplesalo je i zaigralo više od stotinu maskiranih učesnika  iz Herceg Novog, Tivta, Kotora, Budve, Trebinja i drugih gradova.

Priču su uz četiri marša započeli Gradska muzika i mažoretke, uslijedio je kratki nastup gošći iz Levangera, dua harmonika-violina koji čine Marit Vestrum i Bente Midstven.  Nakon prepoznatljivog muzičkog uvoda uz Egzoduse, koji su svirali i na prvom maskenbalu prvog Praznika mimoze, gosti su sa oduševljenjem dočekali nastup zvijezde večeri, harizmatične hrvatske pjevačice Indire Forza, koja je godinama nastupala sa popularnom Kolonijom, a ništa manje uspješna nije ni u samostalnoj karijeri –  ostaje  energična, harizmatična, pozitivna.

Obnavljanje maskenbala u Bijeloj obradovalo je mnoge, a najviše vjerujemo nagrađene maske.

Među pojedinačnim maskama najviše glasova zaslužio je Elitni turizam, zatim Krimi hobotnica i potom Putin i Vučić ili maska nazvana AmputiNiranje.

U kategoriji grupnih  prvonagrađeni su Štrumpfovi, drugu nagradu zaslužila je maska Srećno udate žene a treću Svemu dođe kraj.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com