Sport

KADETSKA ŽENSKA KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA POČELA PRIPREME ZA PRVENSTVO EVROPE

cof

Ženska U16 kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore, počela je pripreme za nastup na šampionatu Evrope B divizije. Izabranice selektora Zorana Kašćelana treniraće na Cetinju do Evropskog prvenstva, koje se od 16. do 25. avgusta igra u Podgorici. Na spisku selektora Kašćelana, nalaze se i tri igračice ŽKK “Primorje” Herceg Novi Jovana Kojčinović, Ivana Ječmenić i Jovana Savković.

Najvažnije je da se mlade igračice okupljaju i da ih polako uvodimo u sistem sa nacionalnim timovima. Naravno da smo na početku, jer je ovo mlada selekcija.  Sigurno da ima talenta, ali trebaće mnogo rada i da se u kontinuitetu dobro radi, kako bi došli do željenog cilja, a to je da neke igračice u skorije vrijeme mogu nositi igru seniorske reprezentacijerekao je prilikom okupljanja selektor Kašćelan.

Planirano je da djevojke odigraju nekoliko kontrolnih mečeva sa selekcijama Bosne i Hercegovine i Hrvatske, te nekoliko trening duela sa muškom juniorskom reprezentacijom koja se u Tivtu priprema za nastup na Evropskom šampionatu.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com