Sport

JUNIORSKA VATERPOLO REPREZENTACIJA CG: DANAS ZA TREĆE MJESTO NA KOMNEN KUPU

22.04.2009.,Zagreb -HAVK Mladost ( Zagreb ) je pobjedila Olypiacos ( Atena) u cetvrtfinalu euro lige. Lopta i ruke

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 2002. godine i mlađi, pod rukovodstvom trenera Petra Radanovića i njegovih saradnika Predraga Jokića i Igora Martinovića, igraće danas za treće mjesto na Komnen Kupu u Kaljariju.

Juče je na ovom turniru odrađen dupli program. Crna Gora je u četvrfinalu pobjedila  reprezentaciju Španije 9:4, golove su postigli: Vujović, Radović, Stevović, Sladović, Vujičić, Mršić, Milić, Vukotić i Stanojević. Naši vaterpolisti su u polufinalu poraženi  od Italije 12: 6. Strijelci za Crnu Goru su: Sladović i Stanojević po dva i Milić i Korać po  gol.

Podsjećamo da je na startu Komnen kupa u četvrtak reprezentacija Crne Gore poražena 16:8 od reprezentacije Mađarske. Na ovoj utakmici strijelci za Crnu Goru su bili: Marko Mršić 3, Matija Sladović 2, Damjan Vujičić, Vasilije Radović i David Vukotić po jedan gol. U petak je održan dupli program, u drugom kolu Crna Gora je pobjedila reprezentacije Srbije 10:9 po četvrtinama 2:1, 6:3, 2:2, 0:3. Strijelci za Crnu Goru Vujović i  Mršić po 3, Stanojević 2 i po jedan gol Sladović i Vukotić. U poslednjoj utakmici u grupi, preksinoć je lako pobjeđena Malta 18:2. Strijelci za Crnu Goru su: Stanojević četiri, Vukotić tri, Aleksić, Milić i Ivanović po dva, Stevović, Vujičić, Korać, Radović i Vujošević po gol.

U drugoj grupi je prvak Italija, druga je Hrvatska, treća Španija i poslednja Grčka.

Turnir u Italiji je poslednja provjera juniorima Crne Gore pred start Evropskog prvenstva u Tbilisiju koji je na programu od 11. do 19. avgusta.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com