DruštvoIzdvojeno

JUK HERCEG FEST: IZMJENA JAVNOG POZIVA ZA ZAKUP PROMO KUĆICA

Iz JUK Herceg fest Herceg Novi objavljuju ispravku javnog poziva za davanje u zakup promo kućica putem javnog nadmetanja.

 Izmjena Javnog poziva za davanje u zakup promo kućica putem javnog nadmetanja broj: 733/18 od 13.12.2018. godine glasi da početna cijena zakupa za svaku promo kućicu iznosi 400 eura za 15 dana, umjesto, kako je ranije objavljeno, 400 eura za mjesec.

Kako navode iz JUK Herceg fest, spravka proizvodi dejstvo od dana od koga proizvodi dejstvo objavljeni Javni poziv, a biće objavljena i na internet stranicama JUK Herceg Fest i Opštine Herceg Novi.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju privredni subjekti registrovani za pružanje usluga prodaje hrane i pića, koji dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu u iznosu od 100 eura na žiro račun JUK Herceg fest broj 510-6726-38  uz napomenu da se uplata obavlja na ime „depozita za učešće na javnom nadmetanju“.

Prijave se mogu dostavljati najkasnije do četvrtka 20. decembra do 14 časova predajom lično u kancelariji  u Dvorani Park.  Javno nadmetanje će biti održano 21. decembra u 9 časova u Dvorani Park. Nadmetanje će voditi komisija imenovana od strane direktorice JUK Herceg fest Herceg Novi.

Učesnicima koji ne budu proglašeni za prvorangirane, depozit će biti vraćen nakon zaključenja ugovora sa prvorangiranim prijavljenim licem, uplatom na njihove žiro račune. Informacije o javnom pozivu moguće je dobiti pozivom na broj telefona  031/321 452 ili neposredno u kacelarijama JUK Herceg fest u Dvorani Park.

1 komentar

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com