DruštvoIzdvojeno

JPU “NAŠA RADOST” NA SAJMU INOVATIVNIH PRAKSI U PREDŠKOLSKIM USTANOVAMA

„Promocija ranog razvoja i rad s roditeljima“ tema je kojoj je bio posvećen ovogodišnji Sajam inovativnih praksi u predškolskim ustanovama, a na kojem su učestvovali i predstavnici novske predškolske ustanove.

Bila je to prilika da, kako kažu iz JPU “Naša radost”, prikažu bar dio onog što rade u vrtiću i podijele iskustva u radu s koleginicama iz cijele Crne Gore.

-Domaćin ovogodišnjeg sajma, koji je održan u Beranama, bila je JPU „Radmila Nedić“. Naši predstavnici su bili svjedoci raznovrsnosti kojom obiluje rad s djecom, ali su i sami, kroz promotivne radove svih vaspitača naše ustanove ali i djece i njihovih roditelja, prezentovali radove koji ukazuju na kvalitet rada i boravka u vrtićima, na potencijale djece, njihov razvoj kao i uspješnu saradnju s roditeljima koja se, između ostalog, ogleda i kroz produkte zajedničkog rada s njima. Naglasak je bio na reciklaži, koja je je inače sastavni dio našeg svakodnevnog rada s djecom, a čime podižemo svijest o značaju zaštite životne sredine, saopštavaju iz novske predškolske ustanove.

Na Sajmu inovativnih praksi Novljani su kolege upoznali sa načinima saradnje sa porodicom i lokalnom zajednicom, kao i projektima čiji su učesnici.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com