Društvo

JOŠ JEDNA VRIJEDNA DONACIJA DJEČIJEM DOMU “MLADOST”

Prestavnici firme “Kozmetiks“ iz Podgorice uručili su Dječijem Domu „Mladost„ Bijela vrijednu donaciju bijele tehnike u iznosu oko 2. 000 eura.

Na donaciji se zahvalila Marela Savić zamjenik direktora:

-Naši poslovni partneri i prijatelji donirali su nam tehničke stvari koje su bile potrebne našoj djeci i očekujem da ćemo se i ubuduće družiti i sarađivati rekla Savićka.

Ona se osvrnula i na brojne donacije namjenjene djeci u Bijeloj:

-Najviše posjetilaca i donacija je za novogodišnje praznike. Svi darovi nam puno znače i oni su znak pažnje i ljubavi prema našim štićenicima i to je ono što je najvažnije, istakla je Savićeva.

Ove humanitarne akcije su dio našeg poslovanja, rekla je je potparol kompanije Jovana Novaković Sandić:

– Ova akcija zaokružila je našu godišnju humanitarnu kampanju „Osmjeh na licu radost na srcu“. Sa ovom kampanjom uspjeli smo da pomognemo i resursne centre u Podgorici i Kotoru.

Donaciju čini: sedam frižidera, dva televizora, tri usisivača, po četiri radijatora i pegle i tri fena.

2 Komentara

  1. Ma što ovi Kraljević lupa da je imao incindent sa muzičkom školom povodom dana muzike , što bi on alamaka i sve da iskoristi u muzičku a da ni kinte neda , Muzička škola je ugledna institucija na čelu direktorice koja je preporodila muzičku školu i donijela dosta toga sa muzikom u ovaj grad ,, Nego gospodine Kraljeviću AKO MISLITE DA STE VI KRALJ DIREKTORICA JE KRALJICA

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com