Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Društvo

JOŠ JEDNA VRIJEDNA DONACIJA DJEČIJEM DOMU “MLADOST”

Prestavnici firme “Kozmetiks“ iz Podgorice uručili su Dječijem Domu „Mladost„ Bijela vrijednu donaciju bijele tehnike u iznosu oko 2. 000 eura.

Na donaciji se zahvalila Marela Savić zamjenik direktora:

-Naši poslovni partneri i prijatelji donirali su nam tehničke stvari koje su bile potrebne našoj djeci i očekujem da ćemo se i ubuduće družiti i sarađivati rekla Savićka.

Ona se osvrnula i na brojne donacije namjenjene djeci u Bijeloj:

-Najviše posjetilaca i donacija je za novogodišnje praznike. Svi darovi nam puno znače i oni su znak pažnje i ljubavi prema našim štićenicima i to je ono što je najvažnije, istakla je Savićeva.

Ove humanitarne akcije su dio našeg poslovanja, rekla je je potparol kompanije Jovana Novaković Sandić:

– Ova akcija zaokružila je našu godišnju humanitarnu kampanju „Osmjeh na licu radost na srcu“. Sa ovom kampanjom uspjeli smo da pomognemo i resursne centre u Podgorici i Kotoru.

Donaciju čini: sedam frižidera, dva televizora, tri usisivača, po četiri radijatora i pegle i tri fena.

2 Komentara

  1. Ma što ovi Kraljević lupa da je imao incindent sa muzičkom školom povodom dana muzike , što bi on alamaka i sve da iskoristi u muzičku a da ni kinte neda , Muzička škola je ugledna institucija na čelu direktorice koja je preporodila muzičku školu i donijela dosta toga sa muzikom u ovaj grad ,, Nego gospodine Kraljeviću AKO MISLITE DA STE VI KRALJ DIREKTORICA JE KRALJICA

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com