Društvo

JOŠ JEDAN USPJEŠAN AUTO MOTO SKUP U IGALU

Na parkingu Instituta „Dr Simo Milošević“ u Igalu, juče su se okupili vlasnici i ljubitelji tjuningiovanih automobila iz Crne Gore i okruženja.

Drugi Auto moto skup „Totalna je banja vol. 2“, organizovala je grupa mladih Novljana, među kojima je Đorđe Andonov, koji je zadovoljan odzivom izlagača i posjetilaca.

–  Bilo je preko 150 vozila iz mnogih gradova Crne Gore, kao i iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U organizaciji su bili i Petar Tomanović, Vlado Malavrazić i Nikola Sićević, zadovoljni smo kako se skup odvijao i što je sve proteklo kao treba. Želim da zahvalim svim učesnicima koji su došli, naročitio gostima iz Dubrovnika, Metkovića i drugih gradova iz okruženja, Institutu Igalo, kao i ostalim sponzorima koji su nam pomogli da pokrijemo troškove organizacije. Skup je bio humanitarnog karaktera, Zorica Vidaković Drakulić je bila zadužena za skupljanje novca za Fondaciju Iva Bijelić, za  pomoć djecu i omladini oboljeloj od karcinoma.

 

Na parkingu banje i duž magistrale bilo je turiranja, driftovanja, paljenja guma, točkiranja i demonstracije brzine, a dodijeljene su nagrade u raznim kategorijama.

– Nagradu za najljepše auto dobio je Nemanja Rašović iz Crne Gore za Golf dvojku GTI, za najbolji zvuk Ante Bebić iz Hrvatske za Golf trojku sa V6 motorom, za naljepši točak Stefan Kažić iz Podgorice za Golf dvojku GTI, najniži automobil bio je Golf trojka Dominika Vujičića iz Hrvatske, dok je nagradu za najbolji enterijer osvojio Mate Batinović iz Hrvatske za Audi Q 7.

Prema riječima Andonova u Herceg Novom ima dosta ljubitelja i vlasnika “tuning&styling” vozila, kao i oldtimera, tako da planiraju da nastave sa organizovanjem sličnih okupljanja .

–  U našem gradu ima dosta ljubitelja tjunungovanih automobila i motora, svih uzrasta. Bilo je  posjetilaca od 15-16 godina do starijih ljudi koji su već dugi niz godina u ovome i koji se dosta razumiju u dorađena sportska i nova vozila. Od svih viđenih auta najviše pažnje su privukli peglica sa najavnog plakata, kao i moderna auta koja su učinila ovaj skup zanimljivim, rekao je Andonov i dodao da slično okupljanje planiraju sledeće godine u isto vrijeme, a ukoliko bude mogućnosti možda i poslije ljeta u trajanju od dva-tri dana.

Nema Komentara

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com