DRUŠTVO

JESEN 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Umjereno do potpuno oblačno, tokom dana ponegdje a krajem dana i tokom noći u većem dijelu zemlje kiša, u višim planinskim predjelima na sjeveru i susnježica i snijeg. Vjetar slab do umjeren, ponegdje i pojačan, južni i istočni. Najviša dnevna temeprature vazduha od 2 do 15 stepeni.

AERODROM TIVAT
Beograd i Moskva najzastupljeniji u avio saobraćaju iz Boke, ukupno pet letova danas. Prvi u 8:30 za Beograd Crnogorske avio kompanije Montenegroairlines.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
Kašnjenje brzog voza iz Beograda i ovog jutra najvljuju dežurni u Željezničkoj stanici u Baru. Očekivano vrijeme dolaska je u 8:30h.

GRANIČNI PRELAZI HN
Granične prelaze u Herceg Novom juče je koristilo 3.780 putnika, vozila je bilo 1.471. Izdata je prijava za prekršaj, navode iz Granične policije.

STANJE NA PUTEVIMA
Otežano se odvija saobraćaj u neposrednoj blizini Petlje u Igalu, zbog radova, postavljeni su semafori pa dolazi do povremenih zastoja. Vozače pozivamo na oprez i strpljenje. Zbog izvođenja radova na investicionom presvlačenju asfaltom magistralnih puteva  Debeli Brijeg-Kotor, Kotor-Krtolska raskrsnica, Krtolska raskrsnica-Petrovac i dionica Lepetani-Krtolska raskrsnica promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova u intervalu od 07.00 do 19.00 sati do 16.decembra. Uspostavljen je saobraćaj u mjestu Sokolovina na
putuMojkovac-Djurdjevića Tara uz kontrolisano odvijanje. Poštujte ograničenja, želimo vam srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com