Društvo

JESEN 2019: SERVISNE INFORMACIJE

U protekla 24 sata palo je 26 l/m2 kiše u Herceg Novom. Sjevero istočni vjetar duvao je sa udarima i do 13 m/s. Do kraja dana pretežno oblačno, povremeno kiša, mjestimično pljuskovi i grmljavina. Vjetar mjestimično umjeren do jak, uglavnom jugoistočni i istočni. Najviša dnevna temperatura do 18 stepeni.

AUTOBUSKI PREVOZ

Po redu vožnje u ranijim jutarnjim satima stigao je Božur sa Pala. Slijede prema rasporedu koji su nam saopštili dežurni dispečeri  Kanis iz Leskovca, Lalatović iz Modriče, Božur iz Skoplja, Trans jug i Božur iz Beograda, Lens iz Novog Sada,

AVIO SAOBRAĆAJ

Četiri leta iz Tivta danas: Montenegro Airlines za Beograd poletio na vrijeme u 7:30. Sledeći je Air Serbia u 11:25 i dva za Moskvu, Aeroflot i Pobeda u 12:20 i 13:30h.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Jutros će kasniti voz iz Beograda 20-tak minuta. U Baru ga očekuju u 8:30h. Lokali saobraćaju po redu vožnje.

BARSKA PLOVIDBA

Iz Riječke “Jadrolinije” obezbjeđuju povezanost Bara i Barija jednom sedmično u vansezonskom periodu. Polazak feribota “Dubrovnik” je najavljen za večeras u 21 sat.

GRANIČNI PRELAZI

Juče su na graničnim prelazima u Herceg Novom kontrolisali 3.189 putnika, vozila je bilo 1.194. Jedna osoba je spriječena da uđe u zemlju. Izdat je prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne navode u izvještaju iz Granične policije, sector jug.

STANJE NA PUTEVIMA

Kiša koja pada uslovljava i otežano odvijanje saobraćaja, čiji je intenzitet umjeren. I dalje je zatvoren za saobraćaj put Mojkovac-Đurđevića Tara. Veći je broj pozicija na kojima traju radovi na putevima u zemlji. Izdvajamo, na Jadranskoj magistrali zbog rekonstrukcije dijela puta Debeli –brijeg –Herceg Novi,lokalitet Tatarbašta saobraćaj se odvija naizmjenično jednom trakom. Oprezno za volanom, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com