DRUŠTVO

JESEN 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Sunčano i tokom dana toplo. Na sjeveru po kotlinama tokom jutra magla ili sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 27 stepeni.

AUTO MOTO SAVEZ

Učesnike u saobraćaju očekuju povoljni uslovi za vožnju. Na sjeveru po kotlinama i duž riječnih tokova magla smanjuje vidljivost. Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela – Vilusi, danas neće biti obustave sabraćaja. Savjetuje se oprezna vožnja, prilagođena uslovima na putu, uz poštovanje pravila saobraćaja. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila teže, a četiri osobe lakše povrede.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 14 letova, od čega četiri za Beograd. Jutarnji „Montenegro Airlines“-ov bio je u 7:30, sledeći je u 17:20, a kompanije „Air Serbia“ su u 15:15 i u 22:00 sata. Iz Tivta je planirano osam letova, a dva su za Beograd; „Air Serbia“ u 11:25 i „Montenegro Airlines“ u 14:10.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda kasni pola sata i na Željezničkoj stanici u Baru ga očekuju u 8:40, a inter city voz bi po redu vožnje trebalo da stigne u 20:00 sati. Polasci iz Bara za Beograd su u 9:00 i u 19:00 sati, a mjesta ima u oba razreda.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Prvi su u naš grad stigli „Lens“ iz Novog Sada i „Božur“ iz Skoplja, a za njima „Blue line“ i „Jadran ekspres“ iz Subotice, pa „Royal travel“ uz Niša i Beograda. „Stanišić“ jutros nije saobraćao za Nikšić, a po redu vožnje krenuli su „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje i „Centrotrans“ za Federalno Sarajevo.

DOM ZDRAVLJA

U hercegnovskom Domu zdravlja organizovana su uobičajna dežurstva vikendom. Izabrani ljekari za djecu danas rade od 7:00 do 17:00 sati, a izabrani ljekari za odrasle od 7:00 do 21:00 sat. Ambulante u Igalu i Bijeloj nedeljom ne rade.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com