Društvo

JESEN 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Temperatura vazduha u 7 sati iznosila je 15 stepeni Celzijusa. Danas sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine. Na sjeveru ujutru po kotlinama magla ili sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha do 29 stepeni. Temperatura mora 22 stepena.

DOM ZDRAVLJA

U Dispanzeru za djecu u jutarnjoj smjeni su dr Dragana Knežević i dr Maja Popović, u popodnevnoj dr Ljiljana Ugrinović i dr Olivera Mentović, dok u pedijatrijskoj ambulanti u Bijeloj od 8 do 16 (od 12 do 16 sati sistematski pregledi) radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene dr Alenka Srdanović radi svakog dana osim srijedom od 7 do 15 sati, a srijedom od 13 do 21 sat, dok dr Slobodan Bulatović radi ponedeljkom i četvrtkom od 15 do 19 sati. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Tanja Zgradić i dr Goran Komar, a u popodnevnoj dr Zinaida Miljković, dr Danka Krivokapić i dr Sanja Topić. U ambulanti u Bijeloj u jutarnjoj smjeni je dr Rosanda Bojičić, a u popodnevnoj dr Iljana Danilović, u ambulanti u Igalu od 7 do 14 sati radi dr Ana Popović.

CEDIS

Danas struju neće imati, od 8 do 15 sati: Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Kameno, Žlijebi i Ubli, a od 8 do 12 sati potrošači duž Njivičkog puta.

Sutra će bez struje biti:

– od 8 do 15 sati: Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Kameno, Žlijebi i Ubli

– od 9 do 14 sati: Njivički put, ušće Sutorine

– od 10 do 11:30 sati: cijela teritorija opštine Herceg Novi na Luštici: Zabrđe, Petrovići, Rose, Klinci, Mrkovi, Zambelići, Begovići, Žanjice, Mirišta, Brguli, Mardari, Ponta vesla

– od 12 do 17 sati: naselja Kumbor, Đenovići, Zmijice i dio Zelenike oko osnovne škole.

AUTOBUSKA STANICA

Do 7:30 je stigao jedino Rule tours iz Skoplja, ostale očekuju u nastavku jutra. Po redu vožnje iz našeg grada krenuo je Ozlem ka Beogradu u 7 sati, u 8 će i Blue line ka Trebinju. Lokali ka gradovima u Crnoj Gori saobraćaju po redu vožnje. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Sa tivatskog aerodroma danas će realizovati 11 letova ka Beogradu, Moskvi, Tel Avivu, Mančesteru i Londonu. Avion Israir-a iz Tel Aviva stiže u Tivat 15 minuta ranije, očekivano vrijeme je 8:05.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda kasni 20 minuta i u Baru ga očekuju u 8:30. Ka Beogradu polasci i dalje u standardnim terminima, u 9 i 19 sati.

GRANIČNI PRELAZI

Na graničnim prelazima u Herceg Novom tokom prethodna tri dana je registrovano 40 368 putnika, 8 854 vozila i 18 plovila. Službenici Granične policije spriječili su dvije osobe u nezakonitom prelasku državne granice.

TRAJEKT

Trajekti „Pomorskog saobraćaja“ će do 11. juna iduće godine od 6:00 sati ujutru do ponoći saobraćati non-stop, na 15 minuta, a tokom noći na pun sat sa hercegnovske, odnosno na pola sata sa tivatske strane zaliva.

AMSCG

Vozače očekuju suvi kolovozi, vidljivost je dobra osim u jutarnjim satima duž klisura i usjeka gdje može biti magle. Na snazi je zabrana saobraćanja od 9 do 12 i od 14 do 16 sati na dionici Vilusi – Trubjela. Intezitet saobraćaja je umjeren.

Vozite pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com