Društvo

JESEN 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina. Mjestimično se očekuju umjerene do obilne količine padavina. Vjetar uglavnom južni i jugoistočni umjeren do jak, poslijepodne ili u večernjim satima, u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni smjer i u pojačanju. Najviša dnevna temperatura vazduha do 22 stepena.

STRUJA

Danas će bez struje, od 8 do 9 sati, biti dio potrošača oko Novosadskog odmarališta u Igalu.

DOM ZDRAVLJA

U Dispanzeru za djecu u jutarnjoj smjeni je dr Olivera Mentović, a u popodnevnoj dr Maja Popović i dr Ljiljana Ugrinović. U Dispanzeru za žene dr Alenka Srdanović radi od 7 do 15 sati, a dr Slobodan Bulatović radi od 15 do 19 sati. Na dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Marija Stanišić, dr Sanja Čeprnić, dr Danka Krivokapić i dr Goran Komar. Od 14 do 21 sat rade dr Sanja Topić, dr Vesna Kovač i dr Zinaida Miljković. U ambulanti u Bijeloj rade dr Rosanda Bojičić, potom dr Iljana Danilović, dok pedijatrijska ambulanta ne radi. U ambulanti u Igalu radi dr Ana Popović, od 7 do 14 sati, a ambulanta na Toploj ne radi.

AERODROM TIVAT

Danas je sa tivatskog aerodroma planirano 13 letova ka Moskvi, Beogradu, Varšavi, Hanoveru, Parizu, Londonu, Minhenu. Ovog jutra nema kašnjenja aviona ni u dolasku ni u polasku.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda stići će u 8:30, uz 20 minuta zakašnjenja.

AMSCG

Kiša koja pada uslovila je da se i saobraćaj odvija po mokrim i klizavim kolovozima. Duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni. Na dionicama gdje se izvode radovi obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

Saobraćaj je u prekidu od 9 do12 i od 14 do 16 sati na dionici Vilusi – Trubjela, u toku ostatka dana saobraća se jednom trakom naizmjenično.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile teže, a sedam lakše povrede.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com