Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i toplo. U popodnevnim satima uz umjeren razvoj oblačnosti tek ponegdje moguća kratkotrajno kiša i grmljavina, prvenstveno u planinskim oblastima. Vjetar slab do umjeren, uglavnom južni i jugozapadni, krajem dana i tokom noći ponegdje pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 do 33 stepena.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

Na putevima u zemlji saobraća se po suvim kolovozima, uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima. Iz Auto moto saveza vozačima savjetuje da voze oprezno i poštuju signalizaciju. Intezitet saobraćaja je umjeren do pojačan. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo teže, a šest lica lakše povrede.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 27 letova, od čega pet za Beograd. Kompanije „Air Serbia“ su u 8:35, 15:20 i u 21:55, a „Montenegro Airlines“-ovi u 8;50 i u 17:30. iz Tivta su planirana 32 leta, a četiri su za Beograd; „Montenegro Airlines“ u 8:15 i u 16:30 a „Air Serbia“ u 15:10 i u 18:40.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda stići će na Željezničku stanicu u Baru na vrijeme – u 9:00 sati. Polasci iz Bara za Beograd su ujutru u 8:20 i uveče u 19:00 sati, a mjesta ima dovoljno u oba razreda.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad stigli „Centrotrans“ iz Sarajeva, „Neobas“ iz Banja Luke, „Ozlem tours“ iz Beograda, a za njima i autobusi sa ostalih vansezonskih linija.Po redu vožnje su krenuli „Glunex“ za Sarajevo, „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Royal travel“ za Split, „Centrotrans“ za Federalno Sarajevo, kao i prvi autobusi za Podgoricu, Nikšić i Bar.

DOM ZDRAVLJA

U hercegnovskom Domu zdravlja su organizovana uobičajna dežurstva vikendom. Izabrani ljekari za djecu i za odrasle danas primaju pacijente od 7:00 do 21:00 sat. Ambulante u Igalu i u Bijeloj nedeljom ne rade.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com