Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Jutarnja temperatura vazduha u Herceg Novom iznosila je 6 stepeni, a relativna vlažnost vazduha 86%, atmosferski pritisak 1011 mb. Pred nama oblačan dan, kiša i grmljavina, obilnije padavine u popodnevnim satima, a u ostalom dijelu zemlje uglavnom snijeg i susnježica. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni, u večernjim satima u skretanju na sjeverni smjer i u pojačanju. Najviša dnevna temperatura vazduha do 12 stepeni.

DOM ZDRAVLJA

U Dispanzeru za djecu u jutarnjoj smjeni je dr Olivera Mentović, u popodnevnoj su dr Maja Popović i dr Ljiljana Ugrinović – Todorović, a u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene dr Alenka Srdanović danas radi od 7 do 15 sati, a dr Slobodan Bulatović od 15 do 19. Na dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni ove sedmice su dr Aleksandra Kolundžić, dr Danka Krivokapić, dr Zinaida Miljković, dr Goran Komar i dr Vesna Kovač, a u popodnevnoj, od 14 do 21 sat dr Sanja Čeprnić i dr Sanja Topić. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 sati radi dr Iljana Danilović a od 13 do 20 sati dr Valentina Žikić. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom vikenda na graničnim prelazima je registrovano 13 137 putnika, 4 844 vozila, a jednoj osobi nisu dozvolili izlazak iz države.

AUTOBUSKA STANICA

Ni jutros nije pošao autobus ka istočnom Sarajevu, koji saobraća preko Plužina i Šćepan polja, zbog neprohodnosti puta. Do 8 sati su stigli autobusi sa Pala, iz Beograda, Banja Luke i Modriče, a krenuli su autobusi ka Beogradu, Trebinju, Podgorici, Nikšiću, Baru i Andrijevici. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Četiri leta su danas planirana iz Tivta. Avion Montenegro airlines-a ka Beogradu poletio je u 7:30, naredni je u 13:50, dok Air Serbia planira let u 15:10. Aeroflott danas realizuje samo jedan let ka Moskvi, u 12:50.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda stigao je u 8:10, bez kašnjenja.

AMSCG

Kolovozi su mokri, vidljivost je smanjena po kotlinama i duž riječnih tokova. Ovakvo vrijeme pogoduje stvaranju sitnijih odrona pa dodatno treba obratiti pažnju i uskladiti brzinu uslovima na putu. Intezitet saobraćaja je umjeren.

U protekla 24 sata dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije osobe lakše povrijeđene.

Vozite oprezno i polako, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com