Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Temperatura vazduha u 8 sati iznosi 6 stepeni, a minimalna tokom noći bila je 4 stepena Celzijusa. Relativna vlažnost vazduha iznosi 53%, a atmosferski pritisak 1017 mb. More je mirno, temperatura mora 14 stepeni. Sunčan dan pred nama, prema najavi meteorologa, u večernjim satima jačaće vjetar južnih smjerova. Danas do 16 stepeni C.

DIO BIJELE BEZ STRUJE

Ekipe CEDIS-a nastavljaju aktivnosti u cilju poboljšanja napajanja električnom energijom. Potrošači u centru Bijele danas će od 8 do 10 sati biti napajanja električnom energijom.

DOM ZDRAVLJA

U Dječijem dispanzeru u jutarnjoj smjeni su dr Dragana Knežević i dr Maja Popović, u popodnevnoj je, od 14 do 21, dr Olivera Mentović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene dr Alenka Srdanović danas radi od 7 do 15 sati. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Zinaida Miljković, dr Vesna Kovač i dr Goran Komar, dok su u popodnevnoj smjeni dr Danka Krivokapić, dr Sanja Čeprnić i dr Aleksandar Dosković. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 sati radi dr Iljana Danilović, a od 13 do 20 dr Valentina Žikić. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u ambulanti u Igalu dr Ana Popović.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom protekla 24 sata na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 2 983 putnika, 1 266 vozila i jedno plovilo.

AUTOBUSKA STANICA

Do 8:00 sati stigli su Kanis iz Leskovca, Božurovi autobusi iz Sarajeva, Beograda i Skoplja, Neobus iz Banja Luke i Transjug iz Beograda. U narednim satima očekuju dolazak i autobusa iz Beograda, Niša, Subotice, Kragujevca, Bijeljine… Polasci iz našeg grada realizovani su po redu vožnje. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Dva leta planirana su ka Beogradu, Montenegro airlines je realizovao let u 7:40, uz 10 minuta zakašnjenja, dok Air Serbia planira polijetanje u 11:30. Dva leta Montenegro airlines realizovaće ka italijanskim gradovima, ka Napulju u 10:05 i ka Bariju u 14 sati. Aeroflot planira polijetanje aviona ka Moskvi u 12:50.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda u Baru će biti u 9 sati.

AMSCG

Uslovi za vožnju su dobri, kolovozi su suvi na jugu države, dok na sjeveru ima izražene poledice na kolovozima. Zimska oprema je obavezna do kraja marta. Saobraćaj je umjerenog inteziteta.

U protekla 24 sata dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže, a dvije lakše povrijeđene.

Vozite pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com