Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Temperatura vazduha u 7 sati iznosila je 5 stepeni Celzijusa. Očekuje nas sunčan dan uz maksimalnu temperaturu vazduha do 15 stepeni.

DOM ZDRAVLJA

Dječijem dispanzeru u jutarnjoj smjeni su dr Dragana Knežević i dr Maja Popović, u popodnevnoj je, od 14 do 21, dr Olivera Mentović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene dr Alenka Srdanović danas radi od 7 do 15 sati, a od 15 do 19 dr Slobodan Bulatović. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Zinaida Miljković, dr Vesna Kovač i dr Goran Komar, dok su u popodnevnoj smjeni dr Danka Krivokapić, dr Sanja Čeprnić i dr Aleksandar Dosković. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 sati radi dr Iljana Danilović, a od 13 do 20 dr Valentina Žikić. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u ambulanti u Igalu dr Ana Popović.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom jučerašnjeg dana službenici Granične policije u Herceg Novom registrovali su 3 114 putnika i 1 222 vozila i izdali 12 prekršajnih naloga za plaćanje novčane kazne.

AERODROM TIVAT

Planirano je šest letova, tri ka Beogradu, a tri ka Moskvi. Prvi let Montenegro airlines-a realizovan je ka Bepgradu u 7:35, uslijediće još jedan u 13:50, dok Air Serbia planira let u 15:10. Ka Moskvi Aeroflot u 12:50, Pobeda u 13:30 i Globus u 14:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Nema kašnjenja u dolasku brzog voza iz Beograda, u Baru ga očekuju u 9 sati.

AMSCG

Vozače očekuju suvi kolovozi u većem dijelu države, poledice ima samo na putevima u sjevernoj regiji zbog niskih temperatura vazduha. Saobraćaj je umjerenog inteziteta.

U protekla 24 sata dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže, a šest lakše povrijeđeno.

Vozite oprezno, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com