Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, tokom noći u planinama i snijegom. Više padavina u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, tokom noći umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 6 do 18 stepeni.

DOM ZDRAVLJA

U Dječijem dispanzeru u jutarnjoj smjeni su dr Dragana Knežević i dr Maja Popović, u popodnevnoj je, od 14 do 21, dr Olivera Mentović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene dr Alenka Srdanović radi od 7 do 15 sati. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Zinaida Miljković, dr Vesna Kovač i dr Goran Komar, dok su u popodnevnoj smjeni dr Danka Krivokapić, dr Sanja Čeprnić i dr Aleksandar Dosković. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 sati radi dr Iljana Danilović, a od 13 do 20 dr Valentina Žikić. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u ambulanti u Igalu dr Ana Popović.

GRANIČNI PRELAZI

U protekla 24 sata registrovano je 3 027 putnika i 1 202 vozila na graničnim prelazima u Herceg Novom.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj se odvija po redu vožnje, stigli su Banbus iz Beograda, Royal iz Bijeljine i Ozlem iz Leskovca. Na vrijeme su krenuli autobusi ka Sarajevu, Beogradu i Trebinju kao i ka gradovima u Crnoj Gori. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Montenegro airlines je realizovao let ka Beogradu u 7:30, Air Serbia planira polijetanje aviona ka Beogradu u 15:10. Aeroflot će ka Moskvi u 12:50 a Pobeda air u 13:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda stići će bez kašnjenja u barsku stanicu, u 9 sati.

AMSCG

Vidljivost je smanjena, kolovozi mokri, a na putevima u sjevernoj regiji ima i poledice. Saobraćaj je umjerenog inteziteta. U protekla 24 sata dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe teže, a tri lakše povrijeđene.

Vozite pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com