Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Očekuje nas sunčan dan, maksimalna temperatura vazduha do 22 stepena. Temperatura mora je 18 stepeni.

Sutra malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vjetar uglavnom slab promjenljivog smjera. Najviša dnevna do 22 stepena.

DOM ZDRAVLJA

U Dječijem dispanzeru u jutarnjoj smjeni je dr Olivera Mentović, u popodnevnoj dr Maja Popović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 radi dr Milena Proročić. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Vesna Kovač, dr Zinaida Miljković i dr Danka Krivokapić, a od 14 do 21 sat dr Goran Komar, dr Sanja Topić i dr Sanja Čeprnić. U ambulatni u Bijeloj u jutarnjoj smjeni je dr Iljana Danilović, a u popodnevnoj dr Aleksandar Dosković. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

GRANIČNI PRELAZI

U prethodna 24 sata na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 4 051 putnik i 1 815 vozila.

AUTOBUSKA STANICA

Po redu vožnje su stigli Božur iz Beograda, Kanis iz Leskovca, Neobus iz Bijeljine i iz Banja Luke i Božur iz istočnog Sarajeva. Iz našeg grada su pošli autobusi ka Podgorici i Nikšiću, ali i ka istočnom Sarajevu (6:45), Beogradu (7:00) i Trebinju (8:00). Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Samo četiri leta su predviđena za danas. Prvi jutarnji Montenegro airlines je realizovao u 7:30 ka Beogradu, slijede Air Serbia u 11:30 ka Beogradu, Aeroflot ka Moskvi u 12:50 i Montenegro airlines ka Bariju u 14 sati.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Voz iz Beograda i ovog jutra očekuju po redu vožnje, tačno u 9 sati. Mjesta ima.

AMSCG

Uslovi za vožnju su povoljni, a intezitet saobraćaja umjeren. U protekla 24 sata dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije osobe lakše povrijeđene.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com