Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Prijepodne duž obale nešto više oblaka. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 12 do 22 stepena.

Biometeorološka prognoza nam nije baš naklonjena pa je kod meteoropata moguća glavobolja, razdražljivost i manjak energije.

CEDIS

Bez struje će danas od 8:30 do 10 sati biti potrošači duž Njivičkog puta, saopštavaju iz CEDIS-a.

DOM ZDRAVLJA

U Dječijem dispanzeru u jutarnjoj smjeni je dr Olivera Mentović, u popodnevnoj dr Maja Popović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene danas od 15 do 19 sati radi dr Slobodan Bulatović. U dijelu za odrasle ove sedmice su u jutarnjoj smjeni dr Aleksandra Kolundžić, dr Vesna Kovač, dr Zinaida Miljković i dr Danka Krivokapić, a od 14 do 21 sat dr Goran Komar, dr Sanja Topić i dr Sanja Čeprnić. U ambulatni u Bijeloj u jutarnjoj smjeni je dr Iljana Danilović, a u popodnevnoj dr Aleksandar Dosković. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom jučerašnjeg dana službenici Granične policije registrovali su 4 142 putnika, 1 315 vozila i jedno plovilo, četiri osobe su spriječili u nezakonitom prelasku državne granice.

AUTOBUSKA STANICA

Nema kašnjenja ni u dolascima ni u polascima autobusa sa glavne autobuske stanice u našem gradu. Do sada su stigli Ozlem iz Leskovca i Lazaro iz Banja Luke, a ostale očekuju u nastavku prijepodneva. Po redu vožnje krenuli su Glunex za istočno Sarajevo i Ozlem ka Beogradu, kao i lokali ka gradovima u Crnoj Gori. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Prvi jutarnji let Montenegro airlinesa ka Beogradu realizovan je na vrijeme, u 7:30, naredni je u 13:50, dok Air Serbia planira let ka Beogradu u 15:10. Ka Moskvi danas tri leta Aeroflot u 12:50, Pobeda u 13:30 i Globus u 14:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Nema kašnjenja ni u željezničkom saobraćaju, voz iz Beograda u Baru očekuju u 9 sati.

AMSCG

Uslovi za vožnju su povoljni, a intezitet saobraćaja je umjeren. U protekla 24 sata dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže, a sedam lakše povrijeđeno.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com