Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a od sredine dana i uslovima za lokalno kratkotrajnu kišu ili pljusak, prvenstveno u južnim i zapadnim predjelima. Vjetar duž obale ponegdje kratkotrajno i pojačan, uglavnom južni. Najviša dnevna temperatura do 23 stepena.

AERODROM TIVAT
Naizmjenično danas letovi iz Tivta ka Beogradu i Moskvi od 7,30h do 13,00h.Montenegro Airlinesov let za Beograd je realizovan na vrijeme. Za  Moskvu će u 8,30h. Više na aerodromicrnegore.com.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ.
Prema najavi iz Barske željezničke stanice očekuju da na vrijeme stigne brzi voz iz Beograda u 9, 00h. Lokalni vozovi saobraćaju u skladu sa utvrđenim terminima.

BARSKA PLOVIDBA
Feribot „Dubrovnik“ večeras u 21 sat polazi za Bari. Naredno isplovljavanje biće za sedam dana u isto vrijeme.

GRANIČNI PRELAZI
Juče je registrovano na prelazima koje kontrolišu iz Odeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi, 3.954 putnika, vozila 1.338 i jedno  plovilo. Jedna je osoba spriječena u namjeri da nezakonito uđe u zemlju. Za tri osobe nije dozvoljen izlaz iz Crne Gore. Izdata su i tri prekršajna naloga.

STANJE NA PUTEVIMA
Uslovi za vožnju su uglavnom povoljni. Iz Auto moto saveza upućuju poziv vozačima da poštuju ograničenja i uslove na putevima, naročito gdje je izmjenjen režim zbog radova.  Umjeren je intenzitet saobraćaja van gradskih sredina.Kontaktirajte dežurne broj je 19807, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com