Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo vrijeme. Vjetar slab do umjeren, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha do 23 stepena, temperatura mora 19 stepeni.

Povoljne biometeorološke prilike većini ljudi bi trebale donijeti dobru radnu koncentraciju. Kod hroničnih bolesnika ne očekuju se potešoće uzrokovane vremenskim uticajem.

DOM ZDRAVLJA

U Dječijem dispanzeru u jutarnjoj smjeni je dr Olivera Mentović, u popodnevnoj dr Maja Popović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene danas od 15 do 19 sati radi dr Slobodan Bulatović. U dijelu za odrasle ove sedmice su u jutarnjoj smjeni dr Aleksandra Kolundžić, dr Vesna Kovač, dr Zinaida Miljković i dr Danka Krivokapić, a od 14 do 21 sat dr Goran Komar, dr Sanja Topić i dr Sanja Čeprnić. U ambulatni u Bijeloj u jutarnjoj smjeni je dr Iljana Danilović, a u popodnevnoj dr Aleksandar Dosković. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom vikenda na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovana su 22 462 putnika, 6 611 vozila i četiri plovila. Službenici Granične policije spriječili su 19 osoba u nezakonitom prelasku državne granice, jednoj osobi nisu dozvolili ulazak u Crnu Goru, a jednu su otkrili po interpolovoj potjernici.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj se odvija bez kašnjenja. Stigli su Božurovi autobusi iz Sarajeva i Beograda, Kanis iz Leskovca i Transjug iz Beograda. U nastavku očekuju dolazak putnika iz Novog Sada, Subotice, Niša, Bijeljine, Banja Luke…. Polasci iz našeg grada su takođe realizovani po redu vožnje, krenuli su autobusi ka Sarajevu i Beogradu kao i lokali ka gradovima u Crnoj Gori. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Samo šest letova realizovaće danas sa tivatskog aerodrome. Ka Beogradu Montenegro airlines u 7:30 i u 13:50, Air Serbia u 15:10. Ka Moskvi Aeroflot u 12:50 i Globus air u 14:30. Montenegro airlines planira i let ka Oslu u 8:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Dežurni dispečeri u barskoj željezničkoj stanici informišu da Brzi voz iz Beograda očekuju tačno na vrijeme, u 9 sati.

AMSCG

Uslovi za vožnju su uglavnom povoljni, vozačima skreću pažnju na sitnije odrone na putevima kroz usjeke i klisure. Intezitet saobraćaja je umjeren.

Na putnim pravcima Žabljak – Pljevlja i Podgorica – Kolašin, saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestima izvođenja radova.

U protekla 24 sata dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo povrijeđenih.

Vozite pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com