Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha do 28  stepeni. Od vikenda postepeno pad temperature. Severe Weather Evrope  javlja kako će ovaj hladni talas početi od utorka slabljenjem toplog
fronta.

AUTOBUSKI PREVOZ
Stigli su na vrijeme Božurovi autobusi iz Skoplja, Sarajeva i Beograda. Uskoro će iz Leskovca, Niša, Subotice, Novog Sada, Beograda, Kragujevca,Bjeljine.Međugradski saobraćaj funkciniše bez kašnjenja u polasku kao i prilikom dolaska u Herceg Novi. Mjesta ima , info-tel
321 225.

AERODROM TIVAT
Planom letjenja predviđeno je jedanaest rotacija danas. Na vrijeme je realizovan Montenegro Airlinesov let za Lajpcig, u 7:00. Sledeći je za Moskvu u 8:10, Beograd 8,15 .Air Srbia 15,20 i 17,35. O drugim na sajtu aerodromicrnegore.com.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
Brzi voz iz Beograda stići će jutros na vrijeme. U Baru ga očekuju u 9,00h.

TRAJEKTI KAMENARI –LEPETANE (KAMENARI)
Na snazi je zimski red vožnje trajekata na relaciji Kamenari –Lepetane i obratno. U pogonu je pet trajekata,  od ponoći do 6,00h saobraćaju na 60 minuta. Nešto su izraženije gužve od 7,00 do 9,00 i u popodnevnom špicu od 14 -16 ali bez dužeg zadržavanja.

GRANIČNI PRELAZI (HN)
U Odjeljenju granične bezbjednosti saznajemo da je juče na prelazima u našoj opštini kontrolisano 8.598 putnika, 2.050 vozila i dva  plovila. Izdat je prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne.

STANJE NA PUTEVIMA
Uslovi za vožnju su povoljni. Radovi na jugu i sjeveru zemlje zahtjevaju  prilagođavanje.Kontaktirajte dežurne dispečere u Auto moto savezu na telefon broj 19807dostupan 24 sata.. Uz obavezno poštovanje propisa, želimo vam srećan put.

CEDIS:  POVREMENI PREKIDI U ELEKTROSNADBJEVANJU
Od osam do 15 sati bez struje biće Nemila, Dubrava, Hladnjača, Reciklažni centar u Meljinama i korisnici oko kružnog toka, Kuti i Zelenika, prekidi neće biti duži od 15 minuta.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com