Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine. Vjetar povremeno sjeverni i sjeveroistočni slab do umjeren. Najviša dnevna temperatura vazduha do 28 stepeni. Temperatura mora 22 stepena.

DIJELOVI GRADA BEZ STRUJE

Zbog planiranih radova na mreži danas će od 8 do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostati  dio korisnika u okolini petlje u Igalu, Tople 2 i Tople 3, Tatar bašte, Novosadskog naselja, područja oko Milašinovića mosta, dijela oko Dječije bolnice, Instituta „Simo Milošević“, kao i dijela u okolini vrtića u Igalu, naselja Šištet i područja u blizini škole u Sutorini. Prekidi su najavljeni u trajanju od 15 minuta, saopštili su iz CEDIS-a.

Od 8 do 13 sati bez struje će biti dio naselja Nakićenovići (Zelenika).

DOM ZDRAVLJA

Na Dječijem odjeljenju, ove sedmice, u jutarnjoj smjeni su dr  Dragana Knežević i dr  Maja Popović, od 14 do 21 sati radi dr Olivera Mentović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 sati pregled djeteta možete obaviti kod dr Milene Proročić. U Dispanzeru za žene od 7 do 14 radi dr Alenka Srdanović. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Goran Komar, dr Zinaida Miljković, dr Danka Krivokapić. U popodnevnoj su dr  Sanja Topić, dr Sanja Čeprnić, dr  Aleksandar Dosković. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 sati radi dr Iljana Danilović, a od 14 do 20 dr Valentina Žikić. U ambulanti na Toploj do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Gorčin Čvorović.

GRANIČNI PRELAZI

U protekla 24 sata na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 10 173 putnika, 2 451 vozilo i četiri plovila.

AUTOBUSKA STANICA

Jutros su u naš grad stigli Božurovi autobusi iz Sarajeva i Beograda, Kanis iz Leskovca, Neobus iz Banja Luke i autobus iz Skoplja. Na vrijeme su krenuli autoprevoznici ka Beogradu i Sarajevu, lokali ka gradovima u Crnoj Gori, Blue line ka Trebinju, a u 8:35 krenuće i Lalatović ka federalnom Sarajevu. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Deset letova danas planiraju sa tivatskog aerodroma. Ka Moskvi Montenegro airlines u 8:10, Pobeda u 12:25 i Aeroflot u 17:45. Ka Beogradu Montenegro airlines u 8:15 i u 15:50, Air Serbia 11:50 i u 15:10. Još tri leta će realizovati: Israir ka Tel Avivu u 9:50, Eurowings ka Štutgartu u 10:45 i Montenegro airlines ka Bariju u 14 sati.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda u Baru očekuju tačno po redu vožnje, u 9 sati.

AMSCG

Uslovi za vožnju su povoljni, vidljivost uglavnom dobra osim na sjeveru države gdje ima magle. Intezitet saobraćaja je umjeren.

U protekla 24 sata dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže, a pet lakše povrijeđeno.

Vozite polako i oprezno, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com