Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha do 27 stepeni. Temperatura mora 22 stepena. Biometeorološke prilike su povoljne.

DIJELOVI GRADA BEZ STRUJE

Danas će od 8 do 15 sati dolaziti do petnaestominutnih prekida u napajanju električnom energijom u  Starom gradu, na Trgu Nikole Đurkovića, autobuskoj stanici, oko bazena PVK „Jadran“, Renta – vila kao  i u okolini zgrade Opštine.

I danas će od 8 do 13 sati bez električne energije biti potrošači dijela naselja Nakićenovići (Zelenika).

DOM ZDRAVLJA

Na Dječijem odjeljenju, ove sedmice, u jutarnjoj smjeni su dr  Dragana Knežević i dr  Maja Popović, od 14 do 21 sati radi dr Olivera Mentović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 sati pregled djeteta možete obaviti kod dr Milene Proročić. U Dispanzeru za žene od 7 do 14 radi dr Alenka Srdanović a od 15 do 19 dr Slobodan Bulatović. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Goran Komar, dr Zinaida Miljković, dr Danka Krivokapić. U popodnevnoj su dr  Sanja Topić, dr Sanja Čeprnić, dr  Aleksandar Dosković. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 sati radi dr Iljana Danilović, a od 14 do 20 dr Valentina Žikić. U ambulanti na Toploj do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Gorčin Čvorović.

GRANIČNI PRELAZI

Prethodnog dana na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 10 241 putnik, 2 355 vozila i tri plovila. Granična policija za dva lica nije dozvolila ulaz u državu.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj odvija se bez kašnjenja, jutros su stigli Božur iz Sarajeva i Ozlem iz Leskovca, a u nastavku očekuju dolaske autobusa iz Novog Sada, Subotice, Niša, Bijeljine, Kragujevca i Skoplja. Lokali ka gradovima u Crnoj Gori krenuli su na vrijeme, kao i autobusi ka daljim destinacijama – Ozlem ka Beogradu i Glunex ka Sarajevu. Najveće interesovanje je za putovanje ka Beogradu, a mjesta ima u svim pravcima informišu dežurni dispečeri.

AERODROM TIVAT

Prvi jutarnji let Montenegro airlinesa ka Lajpcigu realizovan je u 7 sati, uslijediće letovi ka Moskvi: Montenegro airlines u 8:10, Pobeda u 12:25, Globus u 15:30 i Aeroflot u 17:45. I danas planiraju četiri leta ka Beogradu – Montenegro airlines u 8:15 i u 15:50, Air Serbia u 15:20 i u 18:05. Ka Minhenu u 12:20 polijeće avion Montenegro airlinesa, a ka Londonu Easy jet u 12:45.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Voz iz Beograda kasni 30 minuta i u Baru ga očekuju u 9:30.

AMSCG

Uslovi za vožnju su povoljni, kolovozi suvi, a vidljivost dobra. Intezitet saobraćaja je umjeren. Jednom trakom naizmjenično saobraća se na dijelu puta Risan – Persat i Žabljak – Pljevlja.

U protekla 24 sata dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže, a pet lakše povrijeđeno.

Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com