Društvo

JESEN 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha do 28 stepeni, temperatura mora je 22 stepena.

DIJELOVI GRADA BEZ STRUJE

Zbog planiranih radova na mreži danas će, od 8 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom biti potrošači Zelenike i naselja Nakićenovići, a 8 do 15 sati Sutorine, Servisne zone i granični prelaz, saopšteno je iz CEDIS-a.

DOM ZDRAVLJA

Na Dječijem odjeljenju, ove sedmice, u jutarnjoj smjeni su dr  Dragana Knežević i dr  Maja Popović, od 14 do 21 sati radi dr  Olivera Mentović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 sati pregled djeteta možete obaviti kod dr Milene Proročić. U Dispanzeru za žene od 14 do 21 sat radi dr Alenka Srdanović. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr  Aleksandra Kolundžić, dr  Goran Komar, dr Zinaida Miljković, dr Danka Krivokapić. U popodnevnoj su dr  Sanja Topić, dr Sanja Čeprnić, dr  Aleksandar Dosković. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 sati radi dr Iljana Danilović, a od 14 do 20 dr Valentina Žikić. U ambulanti na Toploj do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Gorčin Čvorović.

GRANIČNI PRELAZI

U protekla 24 sata na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 9 240 putnika, 2 220 vozila i četiri plovila. Granična policija otkrila je jednu putnu ispravu po interpolovoj, a jednu osobu po nacionalnoj potjernici.

AUTOBUSKA STANICA

Ni ovog jutra nema kašnjenja za voznim redom na autobuskoj stanici. Stigao je Božur iz Sarajeva, a potom očekuju Neobus iz Bijeljine, kao i autobuse iz Beograda, Kragujevca i Novog Sada. Po redu vožnje od 5:30 pa na dalje, pošli su autobusi ka Podgorici, Nikšiću, Andrijevici, Baru, Trebinju, kao i Balkan za istočno Sarajevo u 6:45, Ozlem za Beograd u 7 sati, Lalatović ka federalnom Sarajevu u 8:35. Mjesta ima.

AERODROM TIVAT

Četiri leta danas će biti realizovana ka Beogradu: Montenegro airlines u 8:15 i u 15:50, Air Serbia u 11:50 i u 15:10. Ka Moskvi su planirana tri leta: Montenegro airlines u 8:10, Pobeda u 12:25 i Aeroflot u 17:45. Montenegro airlines će realizovati let ka Londonu u 11:40, Easy jet ka Mančesteru u 12:40, a Israir ka Tel Avivu u 13:35.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda stići će u Bar u 9:20, uz 20 minuta zakašnjenja.

AMSCG

Uslovi za vožnju su povoljni, kolovozi su suvi, vidljivost je smanjena u sjevernom dijelu države, a intezitet saobraćaja je umjeren.

U protekla 24 sata dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena.

Polako i oprezno vozite, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com