Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Društvo

JESEN 2017: SERVISNE INFORMACIJE

PROGNOZA VREMENA

Pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Prijepodne po kotlinama i riječnim dolinama očekuje se magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temeperatura vazduha od 4 do 14 stepeni.

AUTOBUSKA STANICA

Na vrijeme su ovog jutra stigli Centrotrans iz Sarajeva i „Bambus” iz Beograda. Otišli ka Sarajevu, Beogradu i gradovima u CG. Mjesta ima u svim pravcima. Cijena karte za Beograd je od 25 do 30 eura.

AERODROM TIVAT

Danas su planirana tri let aka Beogradu i po  jedan ka Moskvi, Bariju, Napoliju. Montenegro airlans u 13:50  i Air Serbia u 15:10 za Beograd.

ŽELJEZNIČKI

Brzi voz stići će oko 10 sati. Od 9 . decembra na snazi će biti novi red vožnje. Brz voz ka Beogradu koji je polazio u 7:10, biće u 8:20.

GRANIČNI PRELAZI

Na graničnim prelazima u Herceg Novom juče je registrovano 2.741 putnika i 1.150 vozila.

AMSCG

U nižim predjelima sobraćaj se odvija po pretežno suvim kolovozima. Na pojedinim dionicama na sjeveru zbog snijega saobraćaj je usporen. Trenutno je zabranjeno saobraćanje kaminonima sa prikolicom i šleperima na potezu Nikšić-Plužine-Nikšić-Šavnik. Na magistralnom putu Cetinje –Budva u mjestu Brajići saobraćaj je u prekidu do daljnjeg zbog saniranja kosine i opasnosti od novog obrušavanja kamanje.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com