Sport

JEDRENJE – MILIVOJ DUKIĆ NA MEDITERANSKIM IGRAMA

Nakon sedmodnevnih priprema u španskoj Taragoni, najbolji crnogorski jedriličar Milivoj Dukić, član Jedriličarskog kluba “Jugole Grakalić” Herceg Novi,  sjutra počinje takmičenje na Mediteranskim igrama. Novljanin je dio priprema odradio u Danskoj a nakon kratkotrajnog odmora u rodnom gradu, nastavio je za Španiju gdje ga očekuje izuzetno jako takmičenje.

-Zadovoljan sam odrađenim pripremama i jedva čekam da Mediteranske igre počnu. Takmičenje traje sedam dana ali sa dva dana odmora, koja nama jedriličarima puno znače. Očekujem dobar rezultat, poručuje Milivoj Dukić.

A u Kielu se od 16.do 24. juna odžava takmičenje na kome učestvuje preko 50 jedriličarskih klasa i sve olimpijske. U olimpijskoj klasi Laser Standard učestvuje mladi Iliju Markovića člana JK „Delfin“ Tivat u konkurenciji 131 takmičara.

Na ovom festivalu jedrenja očekuje se oko 3 miliona posjetilaca iz cijelog svijeta a biće propraćen sa čak oko 2000 događaja, a pored jedrenja i iz drugih oblasti sporta, kulture, turizma, zabave, nauke, politike i privrede.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com