Sport

JADRAN CARINE – PARTIZAN – VATERPOLO SUSRET S PREDZNAKOM HUMANOSTI

Jadran Carine nikad mirnije i spokojnije nije očekivao jedan derbi  kao sutrašnji susret sa Partizanom. Tim sa Škvera je već ranije obezbjedio  mjesto na fajnal foru Regionalne lige jer su sigurno na trećem mjestu, ali  pored toga pred večerašnji duel razmišljaju samo o pobjedi.Niko u taboru  crnogorskog šampiona ne želi da se bavi prognozama pred okršaj koji je predviđen za 19 časova.

-Kad je ovakav derbi u pitanju, tu ne postoji tabela, tu nema favorita i ništa osim duela u bazenu nije mjerilo. Nama je forma u uzlaznoj liniji i želimo da nastavimo pobjednički niz, bez obzira što je pobjeda u ovom meču bitnija rivalu u želji da izbore poziciju koja vodi na završni turnir vjerovatno u Dubrovniku. Mislim da nas očekuju sjajan meč, oba tima su mlada i biće, to pravi, borbeni susret. Ovi mečevi su uvijek specifični, nema sumnje da će Partizan pružiti maksimum, ali i da im mi nećemo odgovoriti istom mjerom, kazao je pred derbi trener Jadrana Carine Vladimir Gojković  koji i na ovoj  utakmici ne može računati na povrijeđenog Vlada Popadića dok se treneru  Gojkoviću na raspolaganju već na Kantridi stavio Stefan Pješivac koji će tek sa Partizanom biti potpuno spreman.

Interesovanje za utakmicu je veliko. U Herceg Novi sa Partizanom stiže  Gavril Subotić dijete Jadrana pa će na igaljskom bazenu biti i dosta navijača  Partizana iz Boke i dijela Hercegovine. To je bio povod da uprava Jadrana  ovu utakmicu iskoristi za humanitarnu akciju – prihod od ulaznica čija je cijena smbolična, dva  eura, biće uplaćen Udruženju Feniks koje brine o djeci oboljeloj  od raka.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com