Društvo

IZMJENA REŽIMA SAOBRAĆAJA ZA 17. I 18. JUL

Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost Opštine Herceg Novi donio je Rješenje kojim se privremeno mijenja režim saobraćaja na lokalnom priobalnom putu u naselju Đenovići, na potezu od raskrsnice priobalnog puta i puta za naselje „Sun village“ do restorana „Papagaj“, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila, u periodu od 21h do 23h, u srijedu 17. jula 2019. godine.

Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost je donio Rješenje po zahtjevu Turističke organizacije Herceg Novog, a radi bezbjednog i nesmetanog odvijanja zabavne manifestacije.

Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost Opštine Herceg Novi donio je Rješenje kojim se privremeno mijenja režim saobraćaja i u Njegoševoj ulici, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (zgrada „Novljanke“) do ulice Save Kovačevića, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila, u periodu od 03h do 03.15 časova, u četvrtak 18. jula 2019. godine.

Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost je donio Rješenje po zahtjevu JU Gradska biblioteka i čitaonica Herceg Novi, a radi nesmetanog i bezbjednog prolaska kamiona (šleper sa prikolicom) sa štandovima i knjigama za Međunarodni sajam knjiga „Trg od knjige“.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com