DRUŠTVO

IZMJENA REŽIMA SAOBRAĆAJA TOKOM KONCERTA ZDRAVKA ČOLIĆA 08. FEBRUARA

U cilju nesmetanog i bezbjednog odvijanja povorke 50. Praznika mimoze i koncerta Zdravka Čolića na platou ispred hotela „Igalo“ u petak, 08. februara biće privremeno izmijenjen režim saobraćaja od Igala do Tople, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju.

Privremena izmjena saobraćaja, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila, biće na snazi: u Njegoševoj ulici, na potezu od zgrade „Novljanke“ na Toploj do početka Ulice Save Kovačevića, u periodu od 18.30 do 20.30 časova i u Ulici Sava Ilića u Igalu, na potezu od ukrštanja sa Ulicom V crnogorske (bivšeg hotela „Tamaris“) do zgrade „Novljanke“ na Toploj, u periodu od 18.30 do 01 sat.

Iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora mole sve korisnike korisnike vozila da sjutra do 17.30 sati pomjere svoja vozila iz centra Igala i Herceg Novog, radi nesmetanog i bezbjednog defilea povorke 50. Praznika mimoze. Kako objašnjavaju, važno je da vozila budu pomjerena sa parkinga na sledećim dionicama: u centru grada, u Njegoševoj ulici, od parka hotela Boka do ulaza u šetačku zonu i u Igalu, od raskrsnice Pete crnogorske brigade i Ulice Sava Ilića (parking nekadašnjeg hotela „Tamaris“) do raskrsnice Njegoševe i Osječke ulice (restoran „Galeb“)

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com