Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Izbori 2017.Politika

IZBORI 2017: DEMOKRATE CRNE GORE – POBIJEDILI SMO IH U BUDVI I KOTORU, POBIJEDIĆEMO IH I U NOVOM

Demokratska Crna Gora, u Kotoru, u sali Kulturnog centra „Nikola Đurković“, održala je Prvu izbornu konvenciju opštinskih odbora Mladih demokrata za opštine Kotor, Budva, Herceg Novi i Bar.
Vladimir Jokić, prvi čovjek Kotora, Dragan Krapović i prvi čovjek Budve obećali su još jednom da će se i u budućem periodu sretati kao pobjednici, ali sljedeći put još ubjedljiviji, navedeno je u saopštenju Demokrata.
Vladimir Jokić, prvi čovjek Kotora, Dragan Krapović i prvi čovjek Budve obećali su još jednom da će se i u budućem periodu sretati kao pobjednici, ali sljedeći put još ubjedljiviji.
Mladim Demokratama se obratio i predsjednik njihove organizacije, Danilo Šaranović. On se osvrnuo na dosadašnji rad Demokratske CG, podsjetio da se Demokrate nisu plašile građevinske mafije u slučajevima koje su procesuirale, nisu se plašili mračnih hotelskih soba u Budvi i Kotoru iz kojih je DPS pokušavao da pobijedi opoziciju, te da se isto tako neće plašiti ni u Herceg Novom. Konvenciju je pozdravio i predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, koji je, zahvaljujući se volonterima Demokrata rekao je da će Crnu Goru, kao i uvijeek kroz istoriju, spasiti mladost, jer gdje je mladost, tu je iskrenost, poštenje i hrabrost. “To je ono što se ne moze kupiti, to je ono što se ne može podijeliti, ali ono što najviše boli Đukanovića, to je ono što se ne može pobijediti!”, poručio je predsjednik Demokrata. Bečić se osvrnuo i na one koji opet hoće da svađaju, ovog puta po pitanju NATO-a, i poručio im, da im bude jasno, da je u Programu Demokrata zacrtan referendum i tačka.
-Na njemu će se neki izjasniti protiv, kao što bih ja, ali u Demokratama ima i onih koji bi se izjasnili za. Međutim, svi smo do jednog, za to da se ovo pitanje riješi na referendumu, naglasio je Bečić. Bečić je iskazao razumijevanje za nervozu novskog DPS-a, jer će preživjeti najubjedljiviji poraz u novijoj istoriji u Crnoj Gori. Predsjednik Demokrata poručio im je da nijesu Demokrate rekle da su svi ljudi u DPS-a kriminalci, ali da su oni rekli da su svi kriminalci iz DPS-a, jer su oni ti koji potpisuju sporazume o priznanju krivice i da to ne čini niko u njihovo ime.
Porukom „Pobijedili smo ih u Budvi, pobijedili smo ih u Kotoru, pobijedicemo ih u Herceg Novom“, završio je Bečić svoje obraćanje. Nakon uvodnog dijela, jednoglasno su izabrani predsjednici četiri opštinska odbora, za Budvu – Bojana Pjerotić Rajković, za Bar – Dragana Đukanović, za Kotor – Vuk Bojat i za Herceg Novog – Petar Porobić.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com