DruštvoTurizam

IZ OPŠTINSKE SLUŽBE ZA INFORMISANJE: NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL KAKAV HERCEG NOVI NE PAMTI

Nikada bolji i nikada spektakularniji javni doček Nove godine nije bio organizovan u Herceg Novom. To je opšta ocjena svih koji su na bilo koji način bili dio višednevnog dočeka 2018. godine u organizaciji Turističke organizacije i Opštine Herceg Novi, saopštavaju iz opštinske Press službe i dalje navode:

-Više od sedam hiljada ljudi je prošlo kroz park Boka, gdje su se tokom prethodnih dana održavala glavna događanja, a u gradu je bilo duplo više gostiju nego prethodne godine u isto doba, čime je ostvarena i značajna zarada, kako u javnom tako i privatnom sektoru turističke privrede.

Samo tokom novogodišnje noći u parku Boka na koncertu regionalne zvijezde, Novljanina Vlada Georgieva, bilo je blizu četiri hiljade ljudi, a cijeli utisak dodatno upotpunjuje činjenica da je sve proteklo u sjajnoj atmosferi i bez ijednog incidenta. Dan prije toga, u parku Boka, uz prisustvo više od hiljadu djece i njihovih roditelja, održana je Dječja Nova godina za pamćenje.

Dobra atmosfera i odlična posjeta nastavila se i prvog dana 2018. godine na Škveru, gdje je od jutarnjih časova bio organizovan dnevni program uz nastup lokalnih klapskih sastava i besplatnu ribu, pivo i vino za sve goste.

Iako je jaka kiša uslovila odlaganje koncerta poznate beogradske pop-rock grupe Van Gogh za predstojeći Praznik mimoze, višednevna manifestacija javnog dočeka Nove godine je izuzetno uspješna, jer je posjeta i 2. januara, posljednje večeri u parku Boka bila skoro ista kao i prve večeri.  U prepunom parku Boka na najbolji način su cijelu novogodišnju priču zaokružili Dragoljub Đuričić & Balkanska lavina i Tropico band.

Na zadovoljstvo svih niti jednu noć nije bilo incidenata niti bilo kakvih problema, a tokom svih dana organizatori su za sve goste obezbjedili besplatno vino i pivo, kao i besplatan wi-fi internet koji su mnogi posjetioci iskoristili za uživo emitovanje spektakla, pa je Herceg Novi poslao mnogo dobrih vibracija širom svijeta i potvrdio imidž dobrog domaćina i poželjne turističke destinacije.

Uz sve, odabir lokacije i učesnika programa pokazalo se kao pravi potez, jer se ovim spektakularnim dočekom park Boka nametnuo kao idealno mjesto za organizovanje značajnih manifestacija i u budućnosti, navode iz opštinske Službe za informisanje.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com