IzdvojenoKultura

IZ HERCEG FESTA POZIVAJU NA NEZABORAVNO “BUĐENJE LJETA” UZ AMY’S HOUSE TRIBUTE BAND

Svjetski dan muzike i prvi dan ljeta  biće i ove godine obilježen  koncertom  „Buđenje ljeta“ koji će biti organizovan sutra,  u svitanje, u 4 i 45 na tvrđavi Forte mare, a nastupiće grupa Amy’s House – Tribute band to Amy Winehouse.

Amy’s House je tribjut bend velikoj jazz/soul pevačici, oformljen u  Beogradu 2015. godine. Sedam odličnih muzičara i veliki svjetski hitovi, zvučno – vizuelni događaj, za sve one koji su voljeli  Amy Winehouse, voljeće i Amy’s house – Tribute band. Bend je okupio  neke od najboljih muzičara iz Beograda a sve zbog ljubavi  prema  muzici i pjesmama koje je Amy ostavila iza sebe. Članovi benda su Nevena Filipović – vokal, Radivoje Bojanovski – gitara Vladimir Dragović – bas gitara, Gafor Ćirić – bubnjevi ,Srđan Tanasković – klavijature ,Milan Savić – sax.

Nevenin vokal je kažu i znalci i laici  vrlo  blizak Ejminom, a bend svira originalne aranžmane.  Nevena Filipović je  jazz, rock, pop, fado, afro pjevačica i nastavnica pevanja, a kao  prateći vokal sarađivalila je sa Dadom Topićem, Slađanom Milošević, grupom Van Gogh, Bajagom, Zdravkom Čolićem…

„Buđenje ljeta“  ovako osmišljeno i uz nezaboravno svitanje na tvrđavi Forte mare – čeka i vas poručuju iz  Herceg Festa.

1 komentar

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com