IzdvojenoTurizam

HOTEL KOJI U KUMBORU GRADI KOMPANIJA “CARINE” BIĆE OTVOREN U JULU

Hotel u Kumboru koji gradi kompanija  „Carine“  biće završen do jula. Po riječima vlasnika “Carina”, Čeda Popovića, investicija će iznositi između 20 i 25 miliona eura a hotel će imati 230 soba i apartmana, sopstvenu plažu,  šetalište i parking. Radovi, koji su počeli nakon prošlogodišnje ljetnje sezone, kako kaže,  teku po planu.

-U toku su grubi građevinski radovi i za sada sve teče kako smo planirali. Uskoro će početi i unutrašnji, zanatski radovi. Poznato je da smo mi hotel „Park“ u Bijeloj,  izgradili za devet mjeseci tako da planiramo da hotel u Kumboru otvorimo najkasnije u prvoj polovini jula – kazao je Popović.

 

Hotel će biti površine oko 5300 kvadrata, a osim suterena i prizemlja imaće dva sprata i ukupno 230 soba. Predviđena je kategorija četiri zvjezdice.

To je treći hotel „Carina“ na hercegnovskoj rivijeri a kako kaže Popović, ne brinu za popunjavanje kapaciteta jer imaju dugoročne aranžmane sa turoperatorima iz Njemačke, Francuske i Poljske.

-Sve više gostiju je zainteresovano za dolazak u naše objekte, “Park” i “Delfin” su popunjeni od marta odnosno aprila, pa sve do kraja oktobra. Zbog velikog interesovanja širimo naše kapacitete -navodi Popović.

Hotel „Park“ biće ove godine otvoren ranije nego prethodnih,  tokom Praznika mimoze, kada će biti domaćin i završnog maskenbala 50. jubilarne manifestacije.

Popović kaže da Praznik ima potencijal da afirmiše grad tokom zimskog perioda, a njegova kompanija daje tome doprinos.

-Naša želja je da budemo partner gradu u svim manifestacijama koje  organizuju. Među njima je i Praznik mimoze, koji ove godine obilježava 50 godina postojanja  i želimo da gosti koji dođu budu lijepo dočekani i usluženi, a Herceg Novi da bude ono što zaslužuje –kazao je Popović.

Nakon Praznika mimoze “Park”  nastavlja sa radom.  Prvi gosti sa ino tržišta stižu krajem marta i početkom aprila, kada će biti otvoren i hotel „Delfin“. Inače, dva hotela u Bijeloj, koja ukupno imaju  470 soba i apartmana, lani su zabilježelia za 20 odsto bolju posjetu nego 2017. godine.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com