IzdvojenoTurizam

HERCEG NOVOM ŠAMPIONSKI PEHAR I OSAM MEDALJA NA SAJMU TURIZMA U NOVOM SADU

Opština Herceg Novi dobitnik je pehara 52. međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, a gradski festivali i ponuda nagrađeni su sa osam medalja za vrhunski kvalitet.

Pehar predstavlja potvrdu doprinosa Herceg Novog razvoju turizma i kvalitetnih sadržaja, a velike zlatne medalje za vrhunski kvalitet manifestacije pripale su Prazniku mimoze, Hercegnovskom filmskom festivalu i Hercegnovskom strip festivalu, objavljeno je na portalu Opštine Herceg Novi.

–  Zlatnu medalju za vrhunski kvalitet hotela zaslužio je hotel „Palmon Bay“, za vrhunski kvalitet usluge restoran „Gradska kafana“, za vrhunski kvalitet usluge etno selo „Malo selo“, dok je srebrnu medalju dobio hotel „Play“ za kvalitet usluge hotela. Veliku zlatnu medalju je osvojio i hotel „Casa Del Mare“ u Kamenarima. Priznanja su uručena na sinoć održanoj Večeri šampiona, kojoj su prisustvovali predstavnici Opštine Herceg Novi, na čelu sa predsjednikom Stevanom Katićem i potpredsjednikom Milošem Konjevićem, kao i direktor Pavle Obradović u ime lokalne Turističke organizacije. Priznanje za Hercegnovski strip festival primio je jedan od organizatora Nebojša Mandić, a u ime kompanije „Lighthouse of Montenegro“, u okviru koje posluje „Gradska kafana“, nagradu je preuzeo izvršni direktor Jovan Vukalović.

Veče šampiona organizovano je u okviru 52. Međunarodnog sajma turizma „Lorist“ u Novom Sadu, na kojem Turistička organizacija Herceg Novi predstavlja ponudu grada, promoviše sadržaje u postsezoni, kao i program dočeka Nove godine i 51. Praznika mimoze, a dodjelu pehara i medalja za Herceg Novi uljepšale su gradske mažoretke, što je izazvalo oduševljenje dobitnika nagrada i organizatora manifestacije.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com