DruštvoIzdvojeno

GRADSKI AUTOBUSI “BLUE LINE” SAOBRAĆAJU SAMO DO PETLJE U IGALU

Zbog radova na magistralnom putu, koje izvodi firma Tehno put u organizaciji Direkcije za saobraćaj, privremeno je u prekidu saobraćanje gradskih autobusa do Sutorine. Autobusi saobraćaju samo do Petlje u Igalu.

Kako su nam kazali u kompaniji „Blue line“ autobusi od Kamenara saobraćaju magistralom do Petlje u Igalu i spuštaju se do Ulice Sava Ilića prema bivšem hotelu Tamaris priključuju se na glavnu saobraćajnicu kroz grad do Meljina i magistralom do  do Kamenara. I autobusi na kružnoj liniji Meljine – Igalo, saobraćaju do Petlje, a ne prema benzinskoj stanici. Jedino autobusi na prigradskoj liniji do Bajkovine, Njivica i Prijevora saobraćaju prema redu vožnje, ali sa kašnjenima zbog zastoja na magistrali.

Kako su nam ranije rekli u Direkciji za saobraćaj, radovi na dionici od Servisne zone do Instituta “Dr Simo Milošević” trebalo bi da budu završeni i presvučeni asfaltom do sredine maja. Ukupna vrijednost radova procijenjena je na 1,8 miliona eura.

Sanacija od Instituta do Tatarbašte biće nastavljena nakon glavne turističke sezone. Sanaciju klizišta iza graničnog prelaza Debeli brijeg prema Karasovićima, granici sa Hrvatskom, obavlja kompanija „Briv Construction“ DOO Kotor. Planirano je da ovi radovi budu završeni do početka  glavne turističke sezone.

Investitoru i izvođaču zamjeraju na sporosti u izvođenju radova na magistrali, zbog čega trpe vozači i putnici.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com