Please assign a menu to the primary menu location under MENU

DruštvoTurizam

GRADSKA TURISTIČKA ORGANIZACIJA UČESTVUJE NA SAJMU U RIMINIJU

Predstavnici gradske Turističke organizacije na štandu NTO predstavljaju ponudu na 54. Međunarodnom sajmu turizma TTG Incontri 2017, koji se održava u Riminiju. Na crnogorskom štandu pored NTO CG ponudu predstavljaju LTO-i Budve, Bara, Kotora, Tivta, Podgorice, Cetinja , kao i hotel Maestral Resort & Casino i nacionalna aviokompanija Montenegro Airlines.

-Predstavnici lokalnih turističkih organizacija i turističke  privrede održali su sastanke sa  zainteresovanim novim partnerima povodom zakupa kapaciteta i posjete grupa u toku ljetnje i zimske sezone. Najave za sledeći sezonu su dobre, pa iz nacionalne aviokompanije Montenegro Airlines saopštavaju da će kao i do sada saobraćati na redovnoj liniji iz Podgorice za Rim i to tri puta sedmično, dok će  tokom 2018. godine saobraćaj pojačati za još jednu dodatnu rotaciju srijedom. Što se charter letova tiče, MA će na zahtjev zakupaca, obavljati charter letove ka Bariju i Napulju. Poslednjih godina primjetan je konstantan porast broja turista i ostvarenih noćenja iz Italije. U 2016. godini u Crnoj Gori boravilo je oko 40 hiljada turista iz Italije koji su ostvarili preko 170 hiljada noċenja.

TTG Incontri je glavni međunarodni B2B sajam turizma u Italiji i predstavlja dobru platformu za pregovore, umrežavanje i poslovanje između italijanskih i međunarodnih kompanija i posrednika za turističke proizvode. TTG Incontri je obavezan događaj za sve profesionalce u sektoru turizma. Procjena je da će ove godine na sajmu biti prisutno oko 70.000 profesionalaca iz 130 destinacija, kao i oko 700 novinara i medija.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com