IzdvojenoTurizam

GRADSKA TO RASPISALA JAVNI POZIV ZA PREDLOG SEPTEMBARSKIH PROGRAMA- MANIFESTACIJA KOJE ĆE PODRŽATI

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dobijanje subvencije za manifestacije iz oblasti turizma nedavno je raspisala gradska Turistička organizacija. Rok za podnošenje zahtjeva je 15. jul.

Kako je saopšteno iz Stručne službe TO Herceg Novi, iznos sredstava koji se subvencioniše je do 20 hiljada eura, za ukupno jedan projekat, a ukoliko je on ocijenjen kao izuzetno kvalitetan postoji mogućnost  dodatnog povezivanja sa sponzorima. Poziv se odnosi na programe-manifestacije koje će biti realizovane u drugoj polovini septembra. Cilj je, kako navode, unapređenje turističke ponude, u skladu sa Programom  rada i Finansijskim  planom za ovu  godinu.

Pravo na konkurisanje  imaju registrovana privredna društva, sportski klubovi, asocijacije i udruženja, kulturno-umjetnička društva, NVO sektor, kao i javna preduzeća, bez obzira na mjesto registracije. Aplicira se sa samo  jednim projektom.

TO  pružiće osim finansijske i logističku i marketinšku podršku, saradnju sa opštinskim službama i naravno prostor na gradskim trgovima i tvrđavama.

U pozivu je između ostalog navedeno da zaiteresovani zahtjev  sa potpunom dokumentacijom treba da dostave  u zatvorenoj koverti na adresu: Turistička organizacija Herceg Novi, ulica Jova Dabovića 12, 85340 Herceg Novi, direktno na arhivi sa naznakom: Prijava na Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dobijanje subvencija – organizovanje manifestacije iz oblasti turizma za 2019. god.

Konačna odluka o odabiru projekata i dodjeli sredstava  biće donijeta  najkasnije u roku od 15 dana od zatvaranja javnog poziva, a na  internet stranici TO biće objavljena u  roku od dva dana od dana donošenja odluke.

Sa izabranim podnosiocem zahtjeva za odabrani projekat – manifestaciju, TO će zaključiti  ugovor, a prilikom ocjenjivanja posebno će biti ocjenjivani  dužina trajanja manifestacije, kvalitet sadržaja, učešće drugih sponzora, efekti sličnih manifestacija koje je organizator do sada realizovao, održivost  manifestacije, broj očekivanih posjeta.

Detalojnije na linku https://www.hercegnovi.travel/Javni-poziv-za-manifestaciju-08.05.2019.pdf

Nema Komentara

  1. Opa, turisticka organizacija radi nesto sto ima veze sa turizmom i promocijom grada… Glupost, bolje da te pare ulozili u neko novo vozilo za neku novu policiju 😀

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com